Duyguca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Duyguca

Duyguların buluştuğu,Umutların varolduğu,Yalnızlıkların son bulduğu,Güzelliklerin sel olduğu,Unutulmaz anların yaşandığı,Candan dostlukları anlatan Adresiniz DUYGUCA.....
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Havuç

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Mavidünya
Admin
Admin
Mavidünya


Mesaj Sayısı : 85
Kayıt tarihi : 21/01/10

Havuç Empty
MesajKonu: Havuç   Havuç EmptyC.tesi Şub. 06, 2010 10:39 am

İki kum tabakası arasına koyarak, havuçları çok uzun zaman saklayabilirsiniz. Böylece tazelikleri bozulmaz.
Temizlenmesi
Havuç kabuğunu soymak sıkıcı bir iştir, üstelik parmaklarımızı da boyar.Yapışkan, sarı bir tabakanın oluşmasına yol açar. Oysa, bu işi bir kurulama bezi ve biraz mutfak tuzuyla kolayca halledebilirsiniz. Kabuklarını temizlemek isteğiniz havuçları, bir kurulama bezinin üzerine sıralayın ve üzerlerine bolca tuz dökün. Hepsini birbirine sürün. Böylece havuçların kabuk kısımları kalkacağından, suyla yıkamanız yeterli olacaktır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Havuç
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeytinyağlı Havuç Borani

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Duyguca :: Duyguca Mutfak :: Pratik Bilgiler Ve Püf Noktaları-
Buraya geçin: