Duyguca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Duyguca

Duyguların buluştuğu,Umutların varolduğu,Yalnızlıkların son bulduğu,Güzelliklerin sel olduğu,Unutulmaz anların yaşandığı,Candan dostlukları anlatan Adresiniz DUYGUCA.....
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Fırın

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Mavidünya
Admin
Admin
Mavidünya


Mesaj Sayısı : 85
Kayıt tarihi : 21/01/10

Fırın Empty
MesajKonu: Fırın   Fırın EmptyC.tesi Şub. 06, 2010 10:32 am

Pas tutan yerlere keten yağı sürün ve bir zımpara kağıdı veya bıçak yardımıyla lekeleri kazıyın.
Kurutmaması için
Fırında pişirdiğiniz et veya tavukların kurumaması için, fırınınıza içi su dolu küçük bir kap koyun.
Koku
Fırında kızartma yaparken bütün mutfağı dolduran dumandan şikayetçiyseniz kızarttığınız yiyeceğin altına bir tabak dolusu soğuk su koyun. Su, bütün koku ve yağı emecektir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Fırın
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Duyguca :: Duyguca Mutfak :: Pratik Bilgiler Ve Püf Noktaları-
Buraya geçin: