Duyguca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Duyguca

Duyguların buluştuğu,Umutların varolduğu,Yalnızlıkların son bulduğu,Güzelliklerin sel olduğu,Unutulmaz anların yaşandığı,Candan dostlukları anlatan Adresiniz DUYGUCA.....
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Fasulye

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Mavidünya
Admin
Admin
Mavidünya


Mesaj Sayısı : 85
Kayıt tarihi : 21/01/10

Fasulye Empty
MesajKonu: Fasulye   Fasulye EmptyC.tesi Şub. 06, 2010 10:31 am

Kuru fasulyenin haşlama suyu emprime pamuklular için mükemmel bir temizleme malzemesidir.
Pişmesi
Haşladığınız fasulyeler, pişme sürelerinin geçmesine rağmen biraz sertseler, telaşlanmayın. Suyuna az miktarda bikarbonat dö sud atarsanız fasulyelerin yumuşadıklarını görürsünüz.
Sindirimi
Pişireceğiniz kuru fasulyelerin daha hafif ve sindirimi daha kolay olmalarını istiyorsanız, ilk haşlama suyunu dökün. İkinci suyuna ise biraz zeytinyağı ilave edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Fasulye
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Duyguca :: Duyguca Mutfak :: Pratik Bilgiler Ve Püf Noktaları-
Buraya geçin: